DUURZAME ENERGIE 

Zonnepanelen blijven razend interessant. Bij Net-Flex werken we met kwalitatieve merken van zonnepanelen en zorgen we voor een piekfijn gemonteerde installatie. Zo haalt u het maximale uit uw zonnepanelen. 

Combineer uw zonnepanelen met een thuisbatterij en u haalt nog meer uit uw panelen. Wij hebben verschillende thuisbatterijen en adviseren u graag welke batterij voor u geschikt is. 

In het bezit van een elektrische wagen of wenst u laadpalen voor uw medewerkers. Wij zorgen voor de installatie van laadpalen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden meerdere systemen aan en zorgen voor een installatie op maat. 

Laadpalen (Elektrische auto's / Hybride auto's)

De elektrische auto is aan een opmars bezig. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrisch rijden. Ook klanten zullen steeds vaker met een elektrische auto uw bedrijf bezoeken. Zoek daarom een betrouwbare partner voor al uw laadoplossingen. Net-Flex is uw partner in laadpalen installeren voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij hebben aandacht voor duurzaamheid en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt zowel voor grote projecten als voor eenmalige oplossingen bij ons terecht. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten? 

Wenst u meer te weten over welke vormen van duurzame energie wie u aanbieden? Contacteer ons of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.