ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN 

Van het plaatsen van stopcontacten en verlichtingspunten tot het volledig vernieuwen van uw elektriciteit en meer … Onze ervaren elektriciens klaren de klus en dit zowel in Limburg, de Kempen als Vlaams-Brabant. 

Zowel particulieren als kmo’s kunnen beroep doen op onze expertise en dit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uiteraard kan u ons ook contacteren voor herstellingswerken. Wij beschikken over een 24/7-permanentie en zijn snel ter plaatse bij problemen met uw elektriciteit. 

Reken op een professionele aanpak op maat. Alles wordt vakkundig geïnstalleerd en nagekeken. Wij zorgen met plezier voor elektrische aansluitingen die de keuring met verve doorstaan. Bij Net-Flex gaan we voor toekomstgerichte oplossingen die jaren meegaan en we werken dan ook met toonaangevende merken en onderdelen. 

Voor al uw elektriciteitswerken bent u bij ons aan het juiste adres en met plezier zetten we ook onze ervaring voor u in. Betaalbaar, transparant en stipt: daar mag u zeker van zijn. Niet voor niets genieten we van een uitstekende reputatie in Leopoldsburg en omstreken. 

Meer weten? 

Wenst u meer te weten over welke elektriciteitswerken we als elektricien allemaal uitvoeren. Contacteer ons of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.